Anlita golvläggare i Stockholm

Det finns få saker som kan piffa upp din bostad lika bra som ett par nya golv. Golven utger en väldigt stor del av boytan, men blir sällan det första som renoveras när du vill fräscha upp ditt hem. Genom att byta ut dina golv kan du dock förändra hela känslan i bostaden och få ditt hem att se helt nytt och fint ut igen.

Det finns flera orsaker till varför du kan vara i behov av att lägga golv med http://snickarenigöteborg.se/. Det kan handla om att dina befintliga golv är väldigt trötta och slitna och att de inte längre ser trevliga ut. Det kan också handla om att golven har gått sönder och inte håller måttet eller att du helt enkelt tycker att design, färg eller material inte passar dig och din inredningsstil. Det bästa du kan göra när du vill lägga golv är att anlita en professionell golvläggare för uppgiften.

Bästa tipsen när du ska anlita en golvläggare

När du ska anlita en golvläggare behöver du se till att du väljer en hantverkare som är seriös och som verkligen kan säkerställa ett bra och fackmannamässigt resultat. Välj inte den första bästa som du kommer över eller den som har det billigaste priset – enbart av denna anledning. Se istället till att du jämför ordentligt och att du läser igenom våra tips innan du kontaktar en hantverkare.

Var ute i god tid – Bor du i Stockholm och vill anlita en golvläggare rekommenderar vi att du är ute i god tid. Det är nämligen inte ovanligt att hantverkare är helt fullbokade, även om du kontaktar flera stycken. Se därför till att du börjar leta golvläggare i tid och att du preliminärbokar den dag du är intresserad av.

Kontrollera företaget – Du behöver se till att du väljer en hantverkare och golvläggare som är professionell och det kan du bara göra genom att kontrollera företaget. Säkerställ att det finns F-skatt så att du kan använda ROT-avdraget och se även till att det finns en bra och trygg ansvarsförsäkring. Titta även på att företaget inte har en dålig ekonomi eller stora skulder.

Ta in offerter – Offerter ska du alltid efterfråga från flera olika företag. Genom att ta in flera offerter kan du se vilken golvläggare som erbjuder det bästa priset och det bästa innehållet. Läs igenom offerten noga och kontrollera vad som ingår och om det finns några extra avgifter som du kommer behöva hantera.

Skriv tydligt avtal – Det bör alltid finnas ett skriftligt avtal mellan dig och golvläggaren. Ett avtal bör ni upprätta så fort du har bestämt dig för att anlita hantverkaren i fråga. Båda parter ska signera avtalet och erhålla varsin kopia. I avtalet ska det stå vad som ska göras, vilket pris ni har kommit överens om och eventuell tidsplan för arbetet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *